top of page

MKB GROEI EN FINANCIERING

UW BEDRIJF TEN OPZICHTE VAN CONCURRENTEN?

 

Om te groeien als  bedrijf is het belangrijk inzicht te hebben in hoe u het doet ten opzichte van uw concurrenten.

 

Accountax kan u adviseren over bijvoorbeeld uw marges, over hoe u presteert binnen uw branche, over wat u kunt verbeteren, over welke mogelijkheden u heeft om u verder te onderscheiden. Wat zijn uw kernwaarden en welke kansen liggen er voor u?

 

Om uw groei goed te laten verlopen kijken wij samen met u wat uw doelstellingen zijn, waar u tegenaan loopt, personeelszaken, rendementsverbeteringen en juridische optimalisatie (meerdere BV’s? of andere vorm?).

 

Wij gaan samen met u aan de slag om uw groei succesvol te laten plaatsvinden.

 

De financiering van uw bedrijf brengt meestal bij de opstart maar vooral ook bij de groei van het bedrijf veel vragen met zich mee.

Banken zijn tegenwoordig extra kritisch bij aanvragen. Via ons stappenplan en aanwezige kennis weten wij vrij snel of een financiering haalbaar is en waar extra op gelet dient te worden. Zo leggen wij meestal onze aanvraag voor aan meerdere aanbieders om een optimale voordelige keuze samen met onze klant te kunnen maken.

Ook alternatieve financieringsvormen behoren vandaag de dag  tot de mogelijkheden en onze contacten zorgen ervoor dat wij ook dat als mogelijkheid kunnen meenemen.

 

De rapporten die wij voor de geldverstrekker maken zijn duidelijk door taalgebruik en uitleg. Daardoor is het voor de geldverstrekker gemakkelijk om snel tegen de juiste condities uw financiering in orde te maken.

bottom of page