BEDRIJFSOVERNAME BEDRIJFSOPVOLGING

BEGELEIDING BIJ BEDRIJFSOVERNAME EN/OF BEDRIJFSOPVOLGING

 

De koop, verkoop of overname van een bedrijf eist een goede begeleiding. U kunt namelijk maar één keer het echt goed doen!

 

Accountax kan dit voor u verzorgen. Wij adviseren u bijvoorbeeld over hoeveel uw onderneming waard is en welke (fiscale en juridische) risico’s er zitten aan de koop, verkoop of overname, maar vooral hoe u deze risico’s kunt oplossen. Ook laten wij u inzien welke eventuele nieuwe bedrijfsstructuur of bedrijfsvorm voor uw onderneming het meeste voordeel oplevert en hoe een en ander financieel het beste kan worden vormgegeven.

 

Voor familiebedrijven hebben wij vooral aandacht voor de emotionele kant van opvolging. Wij zorgen samen met de familie ervoor dat bij de toekomstige opvolging

​rekening wordt gehouden met de wensen van betrokkenen.

Doordat Accountax betrokken is bij uw bedrijf, krijgt u altijd een persoonlijk advies op maat. Alleen dat kan naar onze mening de basis vormen voor een optimale dienstverlening.

Kantooradres

Rijksweg 39b

5953 AA Reuver
Nederland
077-4762500

Postadres

Postbus 4689

5953 ZH Reuver

info@accountax.nl

www.accountax.nl

ALGEMENE VOORWAARDEN  |  AVG KLACHTENREGELING  |  PRIVACY POLICY  |  DISCLAIMER  |  © 2020 ACCOUNTAX  |  DESIGN CREATIVE IMPACT POINT