Assistent-Accountant/Salarisadministrateur

01.11.2019

 

Wie ben jij?
De collega die wij in ons team van financiële professionals graag willen verwelkomen, is betrokken bij het samenstellen van jaarrekeningen, het verlenen van administratieve ondersteuning, het kunnen verzorgen van salarisadministraties en het vertalen van recente cijfers naar advies voor onze cliënten. Onder leiding van de accountant functioneer je zelfstandig en zorg je ervoor dat onze cliënten ondersteund en ontzorgd worden.

Functie eisen
Heb je een MBO Niveau 4-administratieve richting (bedrijfsadministrateur/salarisadministrateur/assistent-accountant) of een HBO-opleiding (SPD, accountancy, bedrijfseconomie of bedrijfskunde) afgerond of nagenoeg afgerond en heb je al enige relevante ervaring ?

Dan ben jij de nieuwe collega die wij zoeken! Je bent enthousiast, je werkt graag in een team, je hebt een hands-on mentaliteit, je bent resultaatgericht en je vindt het een uitdaging om klanten succesvol te laten zijn. Verder ben je klantgericht en communicatief vaardig, zowel verbaal als schriftelijk. Ervaring met Afas Profit en/of salarissoftware van Roos Roos is een pré of gaat interesse naar uit, maar je hebt bovenal affiniteit met IT in het bijzonder administratieve software. Je bent bij voorkeur woonachtig in de omgeving Venlo-Roermond.

Ons bedrijf
Wij zijn een klein full service accountantskantoor (7 medewerkers) in Reuver. Wij zijn gevestigd in het oude gemeentehuis, beter bekend als “het aad Roadhoês”. Wij kennen een informele bedrijfscultuur en hebben een gezellig team dat elkaar graag helpt en ondersteund waar nodig om onze cliënten maximaal van dienst te zijn. Onze cliënten zijn werkzaam in de MKB-sector in verschillende branches. Kijk voor meer informatie over ons bedrijf op onze website: www.accountax.nl.

Ons aanbod
Wij bieden een sfeervolle, informele werkomgeving waar we met plezier samenwerken. Alle begeleiding en ondersteuning die je nodig hebt en een marktconform salaris. Wij bieden je de mogelijkheid om door te groeien. Bovendien is er ruimte voor verdere ontwikkeling via opleidingen.

Interesse?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met de heer Dennis Peeters AA RB. Heb je interesse in deze functie dan ontvangen wij graag jouw CV met een korte motivatie op info@accountax.nl
Wij starten dan op korte termijn met de selectieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt NIET op prijs gesteld.

DEEL OP FACEBOOK
DEEL OP LINKEDIN
Please reload

UW FINACIËLE EN FISCALE ZEKERHEID

ALS EEN VIS IN HET WATER

Please reload

ARCHIEF

Assistent-Accountant/Salarisadministrateur

01.11.2019

1/4
Please reload

UITGELICHTE BERICHTEN
RECENTE BERICHTEN
Please reload

VOLG ONS OP

Kantooradres

Rijksweg 39b

5953 AA Reuver
Nederland
077-4762500

Postadres

Postbus 4689

5953 ZH Reuver

info@accountax.nl

www.accountax.nl